Erittäin poikkeuksellisen elämäkertamuistin (HSAM) seulonta

Erittäin poikkeukselliset elämäkertamuistajat voivat olla muistiin liittyvälle tieteelliselle tutkimukselle suureksi avuksi. Jos uskot, että sinulla on erittäin poikkeuksellinen elämäkertamuisti, täytä alla oleva lyhyt seulontalomake, ja olemme sinuun yhteydessä.

Ole hyvä ja vastaa niin moneen kysymykseen kuin mahdollista, sillä ne auttavat selvittämään alustavasti, onko sinulla tämä ominaisuus ja olisitko sopiva osallistuja ominaisuuteen liittyviin tutkimuksiin.

Kysymykset ovat vain alustavaa seulontaa varten, eikä niillä kerätä tutkimusaineistoa. Tietojasi ja vastauksiasi käytetään vain yhteydenoton perustana, eikä niitä säilötä sen jälkeen. Lomakkeen tiedot välittyvät sähköpostitse, ja niihin on pääsy vain tutkimuksen päätutkijalla (Samuli Kangaslampi, samuli.kangaslampi@muistaakseni.fi). Vastauksiasi tai tietojasi ei jaeta eteenpäin.

    Henkilö- ja yhteystiedot


    Kerro hieman muistikyvyistäsi
    Kysymyksiä kalenterin käytöstäsi
     

    Lomake pohjautuu Kalifornian yliopiston Oppimisen ja muistin neurobiologian keskuksen (CNLM) vastaavaan seulontaan, ja on suomennettu ja sovellettu keskuksen tutkijoiden luvalla.